Use this contact form if you have any suggestions or questions for us. You’re also welcome to sign-up for our Pro Carton news here. * indicates a required field
By submitting this form I acknowledge I have read and accept the Data Privacy and Cookie Policy
TICCIT

TICCIT thuis onderwijzen

Het TICCIT (Trees into Cartons, Cartons into Trees) onderwijsprogramma is ontworpen om op scholen te worden onderwezen met de hulp van personeel dat betrokken is bij de fabricage van bedrukte dozen. Er is echter geen reden waarom ouders niet dezelfde materialen met hun kinderen kunnen gebruiken en er plezier aan kunnen beleven.

 

Als u wilt deelnemen, hebben we GRATIS online ondersteunend materiaal beschikbaar in 8 Europese talen om u daarbij te helpen. Begin met het lezen van de TICCIT Programmagids die de lessen beschrijft en die u zal helpen om er een plezierige leerervaring van te maken. We stellen voor dat u zich vervolgens vertrouwd maakt met de PowerPointpresentatie, die op de meeste dia’s een aantal toelichtingen bevat.

 

Er zijn 4 belangrijke TICCIT-activiteiten die u thuis kunt uitvoeren:

1. Bespreek de PowerPointpresentatie
2. Maak uw eigen kartonnen plantenbak
3. Plant – en maak bomen uit kartonnen dozen
4. Creëer uw eigen TICCIT at Home Poster

De TICCIT-ondersteuningsmaterialen die beschikbaar zijn om te downloaden of af te drukken omvatten:

o Programmagids – Lees deze gids voordat u met de activiteiten begint.
o PowerPointpresentatie – Beeldpresentatie met aantekeningen
o Maak uw eigen Plantenbak Gids – Hoe maak je een plantenbak van een gebruikte doos?
o TICCIT at Home Poster sjabloon – Een poster om in te kleuren

Als u vragen heeft of verdere begeleiding nodig heeft, hebben we een speciaal e-mailondersteuningspunt waarmee u contact kunt opnemen: ticcit@procarton.com

KUNT U HIER FOTO’S VAN TICCIT THUIS IN ACTIE BEKIJKEN.  STUUR UW FOTO’S NAAR TICCIT@PROCARTON.COM EN WIJ VOEGEN ZE TOE AAN DE GALERIJ!

Klik hier voor enkele foto’s van TICCIT in actie. Stuur uw fotto’s naar ticcit@procarton.com en wij voegen ze toe aan de galerij!